My Cart

X

Starta en prenumeration och få slut på alla onödiga strumpbyxkriser

Är du ofta ute i sista sekund? Känner du igen dig i att behöva byta outfit precis innan du ska iväg för att du upptäckt ett stort hål i dina strumpbyxor? Har du också stått där en halvtimma innan du ska på födelsedagsfest med strumpbyxor som maskat sig och inget annat par att ta på dig? Du är inte den enda. Detta har vi på Swedish Stockings sett till att hitta en smidig lösning på. Vem vill inte bli av med den onödiga stressen som uppstår när man står där med trasiga strumpbyxor precis innan det där viktiga jobbmötet?

Genom att starta en prenumeration på strumpbyxor hos oss så kommer detta problem vara ett minne blott för dig. Prenumerationen ser till att du alltid har minst ett par strumpbyxor hemma. Alltid redo för festen och alltid förberedd för viktiga möten.
Aldrig mer kommer du stå där utan strumpbyxor när du verkligen behöver ett par.
Genom att prenumerera på våra strumpbyxor så får du dem levererade direkt hem till din dörr och du undviker kommande strumpbyxkriser. Som prenumerant får du dessutom 15 procent rabatt på alla våra produkter.

prenumeration picture

Att springa förbi affären för att nödköpa strumpbyxor kommer att vara ett minne blott tack vare vår personliga prenumerationstjänst. Aldrig mer behöver du ändra outfit i sista sekund för att du upptäcker ett ovälkommet hål i dina strumpbyxor. Vår prenumerationstjänst gör din vardag enklare, bekvämare och effektivare.
I fortsättningen kommer du alltid ha strumpbyxor till hands när det behövs.

Tvekar du fortfarande? Din prenumeration är inte bindande och kan avbrytas när som helst. Men vi tror såklart på att du inte kommer kunna vara utan denna tjänst när du väl börjat. Om du tröttnar på en strumpbyxmodell kan du självklart ändra både modell, storlek och frekvens under prenumerationens gång. Du väljer även själv om du vill ha dina strumpbyxor varje vecka, månad eller annat önskat intervall. Skaffa dig din räddare i nöden hos oss. Registrera dig för en prenumeration på strumpbyxor och undvik kommande strumpbyxkriser!

Klicka här för att komma till modellöversikten, välj sedan önskad strumpbyxa och starta din prenumeration på produktsidan.