My Cart

X

Köpa Strumpbyxor Stockholm

Köpa Strumpbyxor Stockholm

Köpa Strumpbyxor Stockholm. Swedish Stockings är det prisbelönta unga svenska företaget som är världens första företag som tillverkar strumpbyxor med fokus på att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan. Swedish Stockings är också känt för att producera attraktiv design och att hållbarheten i varje strumpbyxa är bättre än snittet. Bor du i Stockholm och är i behov av nya strumpbyxor kan du enklast beställa dem här och nu på hemsidan med leverans hem till dig inom 1-2 dagar. Istället för att ständigt behöva köpa strumpbyxor har vi också en service där man kan prenumerera på våra strumpbyxor genom att registrera sig för det här på hemsidan.

I Stockholm kan man köpa våra strumpbyxor i en mängd olika butiker och varuhus som exempelvis Åhléns, NK förutom enklast och bäst här:

Köp Strumpbyxor här

Swedish Stockings grundades av Linn Frisinger och Nadja Forsberg år 2013. Målet var från start att göra de allra bästa, bäst designade och mest hållbara strumpbyxorna och samtidigt jobba med att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan. Alla strumpbyxor från Swedish Stockings designas i Sverige och tillverkas i en miljövänlig fabrik i Italien där allting i produktionen är inriktat på hållbarhet och miljötänk.