My Cart

X

Köpa Strumpbyxor Göteborg

Köpa Strumpbyxor Göteborg

Köpa Strumpbyxor Göteborg. Swedish Stockings är det prisbelönta unga svenska företaget som är världens första företag som tillverkar strumpbyxor med fokus på att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan. Swedish Stockings är också känt för att producera attraktiv design och att hållbarheten i varje strumpbyxa är ovanligt bra. Bor du i Göteborg och är i behov av nya strumpbyxor kan du enklast beställa dem här och nu på hemsidan med leverans hem till dig inom 1-2 dagar. Istället för att ständigt behöva köpa strumpbyxor har vi också en service där man kan prenumerera på våra strumpbyxor genom att registrera sig för det här på hemsidan.

I Göteborg kan man köpa våra strumpbyxor i en mängd olika butiker och varuhus som exempelvis Åhléns, NK förutom enklast och bäst här:

Köp strumpbyxor här

 

Swedish Stockings grundades av göteborgstjejen Linn Frisinger och Nadja Forsberg från Stockholm i slutet av år 2013. Målet var från start att göra de bästa, snyggaste och mest hållbara, strumpbyxorna och samtidigt jobba med att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan.

Alla strumpbyxor tillverkas i en helt miljöanpassad fabrik i Italien, design och utveckling sker i Sverige och Swedish Stockings säljs numera i många länder i Europa, Asien, Australien och Nordamerika.